Anna Nicole Golf Academy 603 322 190

nicole(a)nicolegolf.cz

Los Angeles Country Club neudivuje jen pořádáním 123. U.S. Open 2023.

16 Červen 2023

komentáře

0
 16 června, 2023
 0

LACC je místem jako málo které. Golfový klub patří vůbec k těm nejlepším v USA. V letošním roce 2023 se zde tento týden pořádá U.S. Open, které je již 123. v řadě. Na zdejším hřišti vyhrávali v padesátých letech minulého století hvězdy jako Ben Hogan.

Ale nejen golf je zde exkluzivní. V okolí golfového hřiště se nachází domy, ve kterých bydlí slavní lidé. Příkladem může být sídlo Hugha Heffnera, který zde měl sídlo Playboye. Tedy místo, kde se to hemžilo krásnými ženami a nekončící párty bylo vidět i ze hřiště. Dům totiž stojí u grýnu třinácté jamky, kde hráči mohli vidět do okolí bazénu právě sídla Playboye.

Po smrti Hugha Heffnera v roce 2017 se dům prodal, a tak žádné další párty již neprobíhají. Ale asi navždy tento dům zůstane v paměti jako sídlo zajíčků z Playboye.

Ale jsou zde i jiné skvosty. V blízkosti hřiště je dům s neuvěřitelnou cenovkou 155 milionů dolarů. A dokonce kdybyste chtěli, tak zde můžete bydlet. Ale dají se zde u hřiště LACC sehnat i o něco levnější „domky“. Například na 1348 Club View Dr. Se prodává dům za „pouhých“ 7 milionů dolarů. U dalších domů ceny už jen stoupají. Museli byste z bankovního účtu poslat i několik desítek milionů dolarů, abyste mohli v této lokalitě bydlet.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Golf Digest (@golfdigest)

Dokonce se můžete stát i členem golfového klubu v LACC. To ale také něco stojí, a to přesně 250 tisíc dolarů jako vstupní poplatek a každý rok dalších pár tisíc navíc. Ale není to jen tak. Golfový klub vás musí schválit a někteří členové doporučit. V klubu jsou tak přísná pravidla pro členství, že ani zmiňovaný Hugh Heffner zde nemohl být členem i přesto, že na to určitě finance měl. V LACC golfovém klubu totiž nepřijímají za členy žádné celebrity.

Přečíst nyní  Zahrajte si na jamce, kde Roy McEvoy zahrál slavných 12 ran.

Pokud by se vám ale povedlo do klubu dostat, tak budete čelit dálším striktním pravidlům. Můžeme zmínit, že třeba v bermudách se nepodíváte ani na cvičnou louku. A samozřejmě se zde vyžaduje mnoho dalších a mnohem důležitějších pravidel.

Další variantou, jak se dostat do LACC, alespoň na odpolední rundu, je stát se profesionálním golfistou, kvalifikovat se na U.S. Open a doufat, že v průběhu vaší kariery se bude hrát právě zde.

Napsat komentář